Udflugt til Herning Beredskab med Dialog Forum Aarhus

Fredag den 19. april imødekom Herning Beredskab 26 engagerede kursister og dagsorden hed brand, brand og atter brand. Kursisternefulgte – med åbne øjne – den entusiastiske leder hr. Jakobsen, som strålede afselvtillid og interesse for sit område. En kursist mente, at han brænder for at slukke brande.

Dagen indledtes med et oplæg af Jakobsen, som fortaltearbejdet hos Herning Beredskab, og hvilke funktioner det har lokalt, nationaltog ikke mindst internationalt.

Da kursisterne så de store, gigantiske ildslukningsvogne, kunne de ikke lade være med at stille alverdens spørgsmål. Det resulterede i,at Jakobsen fik sved på panden.

De fik lov til at bese alle udstyr fra varmemålere tilildslukkere.

Dagens højeste og sidste punkt var helt klart, hvor kursisterne fik lov til at slukke ilde med co2, vand og ildslukkere. En kursist spurgte spontant, om der ikke var paradoks, når man brugte CO2 som ildslukning, hvor verden kæmper imod co2-udledning, og det resulterede i, at Jakobsen forholdtsig tavs. Flammerne var enormt store i forhold til, hvad kursisterne var vant til at se, men slukning af ilde kunne de sagtens finde ud af. Efter en god afslutning kunne man tydeligt se på kursisternes ansigtsudtryk, at de var blevet imponeret og begejstret for dagens hændelse.

Camera Camera Camera Camera Camera Camera

Top
Seneste indlæg
Kontakt os!

Har du et hurtigt spørgsmål? Hold dig ikke tilbage, skriv til os!