Dialog Forum Århus i Bruxelles og EU-parlementet

Fredag den 08 oktober, var det den store dag for Dialog Forum Århus repræsentanterne, retningen pegede i mod Bruxelles. Turen startede kl. 22.45 fra Århus, hvor de kørte en lang tur på ca. 10 timer.

Lørdag og søndag var to ganske fine hygge dage for repræsentanterne, hvor der var mulighed for afslapning efter den lange køretur og en by rundvisning. By rundvisningen gik til seværdighederne i Bruxelles, heriblandt kom Dialog Forum Århus til at se;

  • Rådhuspladsen Grand-Place
  • Den gotiske domkirke Saint Michel
  • Den kendte fontæne Manneken Pis og den kvindelige modstykke Jeanneke Pis
  • Atomium, en godt 100 meter høj stålkonstruktion, som forestiller et jernmolekyle
  • Det belgiske tegneseriecenter

Endvidere fik repræsentanterne smagt en del af de berømte

  • Belgiske wafler
  • De verdenskendte pommes friter i Antwerpen
  • Belgisk kvalitets chokolade

Mandag den 4. oktober var den store dag i Bruxelles for Dialog Forum Århus repræsentanterne. Dagen startede med et møde med Åse Højlund Nielsen på Central Denmark kontoret. Et inspirerende møde var det med Åse Højlund Nielsen, hvor der blandt andet blev snakket om de forskellige tilskud EU giver. Efter den inspirerende møde på Central Europa kontoret gik turen videre til EU-parlementet til mødet med værten Dan Jørgensen. Mødet med Dan Jørgensen var højdepunktet i turen. Et meget hyggeligt møde fandt sted hos EU-parlementet med Dan Jørgensen. Det sidste højdepunkt for repræsentanterne i Dialog Forum Århus var deltagelse i klimamødet med Connie Hedegaard, Dan Jørgensen og andre klimaministre fra de andre EU-medlemslande. Klimamødet var et fantastisk møde, med en kanon oplæg af Connie Hedegaard.  For Dialog Forum Århus var tiden inde til en tilbage rejse til Århus, efter klimamødet i EU-parlementet. En tur på ca. 10 timer ventede repræsentanterne, hvilket var til at overkomme. Dialog Forum Århus siger mange tak til repræsentanter for en rigtig hyggelig og inspirationsfuld Bruxelles tur.

img_0620 img_0621 img_0622 bruxewlles danjorg img_0619

 

Top
Seneste indlæg
Kontakt os!

Har du et hurtigt spørgsmål? Hold dig ikke tilbage, skriv til os!